Legala handboken startsida
Följ och gilla oss på Facebook
 

Senaste nytt om Legala handboken

Press och media

SULF:s medlemstidning Universitetsläraren skriver om Legala handboken. Läs de två artiklarna på nätet:

 

.SE skriver om Legala handboken i en artikelserie där de uppmärksammar lyckade projekt som har finansierats med hjälp av Internetfonden.

 

 

Seminarier

Inga inbokade för närvarande.

2015-03-24

Margareta Hellström presenterade Legala handboken på högskolekonferensen Pedagogik för nätbaserad utbildning i Kista. Passet hette "Lär dig använda lagen rätt - legala frågor vid användning, utveckling och spridning av digitalt material i undervisning vid högskolan".

2015-03-17

Margareta Hellström berättade om Legala handboken och svarade på lärares och lärarstudenters frågor under ett lunchseminarium vid Stockholms universitet, Medieverkstan.

Seminarium OER Sverige 2014-12-01

Gå till inspelningen

Klicka på bilden för att se inspelningen

 

I seminariet möter du de juridiska experterna Christine Kirchberger och Katarina Renman Claesson, som svarar på frågor om lagar och regler och Margareta Hellström, som pratar om Legala handbokens webbplats.

Uppdateringar på webbplatsen

Legala handbokens innehåll uppdateras löpande då det sker förändringar i de lagar och regler som vi beskriver. Vi går regelbundet igenom texter och länkar för att hålla dem aktuella.

 

Om du ändå upptäcker någon länk som inte fungerar är vi tacksamma om du meddelar oss på legalahandboken@unipoll.se

 

Under 2018 kommer vi att uppdatera sidorna om PUL med det senaste om GDPR, den nya dataskyddsförordningen som kommer att ersätta den Svenska personuppgiftslagen.

 

 

 

 

 

Webbplatsen har utvecklats med stöd av Internetfonden .SE
Creative Commons-licens